ett litet dryckesförslag så här inför vårens helger. Att läsa om drycken gör den ännu mer attraktiv att ha i sin vinkyl. Det står.. "Vinälskare har länge njutit av smaken av färska jordgubbar tillsammans med sitt mousserande vin. Våra oenologer fick i uppdrag att skapa en unik och naturlig blandning
som speglar det bästa av chilenska mousserande viner och våra egna goda
jordgubbar, "Fresitas" från Patagonien. Efter år av studier samt genom
att finslipa konsten att blanda dessa två produkter fann vi det. Idag
njuter människor över hela världen av Fresita - den med riktiga
jordgubbar."
Riktiga jordgubbar - det lockar till inköp. Måste snegla i mitt jordgubbsland och se om det är någon kork på väg upp ur jorden, det hade varit något det. Trädgårdsarbete och lite Fesita i Valborg blir det.
Sköna maj välkommen ..... tralalala härlig Valborg önskar jag dig!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar